Kunst

For min del er surrealismen den som ligger meg nærmest, ikke bare at den er ofte teknisk men at den også tar for seg paradokser og absurditeter. Skal man forstå verden må man ha kunnskap om ting som ikke alltid passer inn. Men slik er livet. Det er ikke lett. De som mener det motsatte har ikke levd.Kunst får folk til å betrakte det vakre og reflektere over det mørke. Kunst kan ha forskjellige former. Det er fra banale til det obskøne. Siden jeg er interessert i kunst, ikke bare å se og lese om kunst. Jeg også driver å tegner og maler litt.

Dette er et akrylmaleri basert på en teknikk jeg lærte på et kurs i Vence (Provence, Frankrike). Kurset var hos villaen til Henri Matisse med navn Villa Le Rêve. Faktisk er at bakgrunnen ble laget der. Mens den kvinnelige Art Deco er inspirert av et maleri.

Som Renoir sa det ganske beskrivende «I would never be an artist if women do not have breasts». Derfor er det ganske fornuftig at man ser på den kvinnelige former og estetikk.

I dette akrylmaleriet over har jeg brukt Taylor Swift som modell. Ville vise det vakre men med litt røft innslag.

Men for å kunne lære med oljemaling kan man også gjøre en utfordring om å male et barn mest mulig naturtro. Som jeg har gjort et forsøk som vist ovenfor.