Humor er for både glede og ettertankte

Humor skaper latter og vi alle vet at det forlenger livet. Det er alltid fint å ha noe å le av. Det er helse i alle lattertårene. Den også lindrer.
Derfor liker jeg å skrive litt humor. Spesielt er britisk humor en favoritt. Den har den fordel å fortelle noe på en absurd eller tar opp alvorlige temaer på en avvæpnet måte.

Mesterdektektiven Shame Look berømte saker

Humor basert på krim, baking, entreprenørskap og kreativ bokføring. Følge med på disse spennende serier, der bakst og krim bakes sammen.

I denne krimserie vil vi følge mesterdetektiven Shame Look løse forskjellige krimsaker.

Shame Look er en baker fra London med adresse Baker Street 220. Han er en tryllekunstner med gjærbakst og forbløffer de fleste med å løse kriminalsaker. Har tar kun saker som krever hans intelligens og kan legge til med en pose med boller til bare 50 pence på hans konsultasjonsregning.

Hans ‘sidekick’ er konditorer Donald Whatsup. Han deler en hybel sammen med Shame Look etter at han ble dimittert grunnet ‘krigsskade’. Det var på Hotel Kabul Serena Hotel i Afghanistan han fikk skaden som gjør at han halter litt. Han satt seg fast i en konveksjonsovn under en vanskelig kake til general Main I. Jack. Donald Whatsup ble dimittert på flekken. Ikke bare var kaken stekt ujevnt. På kaken var det også flere skoavtrykk dårlig plassert rundt kaken. Ingen tegn på noe mønster, kun tilfeldige plasserte avtrykk. Donald Whatsup har ofte mareritt av dette. Kan våkne brått ved at han skriker og sparker i søvne. Når dette skjer kan Shame Look ha en form for menneskelig medfølelse. Shame Look kan raske sammen noen boller, og lage en kopp med kakao å gi det til Donald Whatsup, men ofte tar Shame Look den selv. Han trenger også trøst, mer syns Shame Look “så fælt WhatsUp kan skrike”. Har Donald Whatsup sin kopp med kakao, kan vi høre Donald Whatsup både gråte og slurpe i seg kakaoen helt til solen står opp. Shame Look vil ikke være tilstede. Han vil enten være ute for å løse en eller annen sak. Eller elter han en eller annen form for gjærdeig.