TAE art1Hvordan går det med Brexit?

Rate this item
(0 votes)

Transkript:

Hei alle sammen. Nå skal du høre.

Alle vet at folket i Storbritannia valgte å stemme på Brexit. Folket ville ut av EU. Fra en valgoversikt får vi en oppfatning at Nord Irland og Skottland vil fortsatt være med i EU. Men slik er det ikke. Ser man på en mer korrekt valgoversikt. Er det kun i relativt få områder, det var et direkte ønske om forsatt å være med i EU.

Så vær på vakt.

Media har lett for å lyve til folket. Hvilken agenda dem har på dette kan diskuteres.

Brexit lederen Boris Johnson trodde ikke at dette ville skje. At folket ville ut av EU. Men var med på leken. Fordi han vil bli statsminister. Nå er han utenriksminister.

Theresa May er valgt til å få Storbritannia ut av EU, og sier at hun har en timeplan, selv om hun er motstander av Brexit. Theresa May vil ikke aktivere artikkel 50, før hun og andre EU favoriserende politikere får inn EU lover som overstyre landets lover.

Vi hører også at domstolen mener at parlamentet må få stemme om Brexit. Fordi det er dem som bestemmer, ikke folket. Dette er en løgn. Her er det et forsøk med å trikse med en lov som kun er relatert til det royale. Har ingenting med folkets vilje å gjøre.

Nå er det viktig for folket å presse på Brexit. Det er ikke politikere eller andre i byråkratiet som bestemmer. Det er folket som har valgt og det er opptil politikere og andre i byråkratiet til å følge opp det som er bestemt av folket.

Underlig at media i Norge ikke informerer om dette? Kan dem for lite om engelsk lover? Eller er journalister mot demokrati?

Det vil tiden vise.

Referanser:
https://www.stratfor.com/analysis/what-expect-after-brexit
http://www.bbc.com/news/uk-politics-36616028
http://www.dagbladet.no/nyheter/sjokkanklager-fra-brexit-boris-statssekretaer---han-onsket-a-tape-folkeavstemningen/63358225
http://www.dn.no/nyheter/2016/11/04/1325/Politikk/may-brexit-timeplan-star-fast
https://www.nrk.no/urix/domstol_-parlamentet-ma-fa-en-hand-pa-brexit-rattet-1.13209605
http://www.dagbladet.no/nyheter/nytt-lydklipp-avslorer-statsministerens-brexit-motstand---hun-forer-alle-bak-lyset/64031583
https://www.youtube.com/watch?v=H9c_60ZGwto
https://www.youtube.com/watch?v=K3mpEnxn2_s

Read 315 times Last modified on Monday, 14 November 2016 15:05

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2016 Tor Anders Engen