TAE art1Alternativt

Klare bevis på at Michael Hezarkhani sin WTC video er falsk (oppdatert)

Det er flere metoder man kan avsløre falskneri på. Av og til avslører dem seg selv. En metode er å se på hvor ting kommer ifra. En annen er å se etter ting som ikke stemmer med virkeligheten.

Michael Hezarkhani vil ikke si hvor han sto når han tok videoen. Ganske underlig oppførsel til ett vitne.

Ser man på maleriet "Le Blanc Seing" av Rene Magritte, virker alt normalt helt til man ser at det er noe feil med hva som er i forkant og hva som er i bakgrunnen. 

le blanc seing

 Samme problem dukker opp på videoen til Michael Hezarkhani. Man ser at en bygning i bakgrunnen, kommer i forkant av flyvingen som er i front. Derfor er dette ikke en gyldig video. Hvorfor, den strider mot natruloven.

WTCFake

 Selv om noen prøver å bortforklare at dette er kun en refleksjon. Noe som er kun tull. Sjekk denne og man ser at det er mye mer som er tvilsomt med denne video sekvensen. 

OPPDATERT:
Tips har jeg sjekket dette bedre og ser at dem som virker som en bygning er bak er faktisk i forkant. 

WTC2FLY

Men som vi ser fra dette bildet ser vi at det er noe som ikke helt stemmer. Se på vingene. De ser ikke helt fullstendige.

 

Hvor lett er det å slette noe fra historien?

Mange sier at man ikke kan fjerne noe fra historien, spesielt den morderne. Men er det slikt? Jeg så tilfeldigvis Linda Eide sin "Smæsj"-serie på NRK der hun tok opp kvinnefotball. Kvinnefotball på 1920-tallet trakk fulle tribuner, toppen var det 53 tusen som publikum og 10 til 14 tusen som ikke kom inne. Hva skjedde? I 1921 ble kvinnefotball bannlyst av FA. Rett og slett av misunnelse fordi menn følte seg truet. 

Dette sier hvor lett det er å fjerne ting fra historien hvis de "riktige" folk bestemmer seg. Det var Gail Newsham som reddet denne historien fra glemselen.

Hemmeligholdelse av viktige patenter

Vi hører av og til at det blir skjult patenter og tekniske løsninger for almuen. Dette blir av mange betraktet som bare tull og tøys. Siden vi lever i en fri verden og alt som blir oppfunnet blir uhindret implementert. At militæret eller andre blokker vil av mange oppfattes som en illusjon. Men akk det er det stikk motsatte som skjer. Mange patenter og løsninger er konfiskert og skjult. Det er veldig trist, fordi disse ideer kunne ikke bare hjelpe mennesker renpraktisk, men også spare miljøet og andre posiitive gevinster.

Ted Roach har noen løsninger han ville patentere, men ble konfiskert av militæret i Australia. [1]

ufotech

[1] "The physics of a flying sauser", Ted Roach, ISBN 9-780959-408829, 1997

 

 

Besøk fra en annen verden

Det er mange som sier at det er sant at vi har fått besøk av ikke jordiske vesen. Andre mener at det er ikke mulig.

Det er mange hendelser som peker mot besøk enn ikke. Vil dra fram to hendelser.

September 1989 sør fra Mokva i byen Voronezh landet den en UFO i en park. Tre gigantiske skikkelser kom ut av UFOen. Dette ble observert av mange mennesker i forskjellige alder. [1]

September 1994 i Zimbabwe i byen Riwa landet det en UFO utenfor barneskolen Ariel School. Over 60 barn så UFOen og de vesener som kom ut av den. [2]

Derfor bør man ikke avfeie alt som tull.

[1] https://www.youtube.com/watch?v=T3gJg0Y9HDI
[2]https://www.youtube.com/watch?v=zwEt7FdREao


© 2016 Tor Anders Engen